DeeCares

Workshop data


Workshop make & take lippenbalsem en lotionbar
Jul
26
7:30 PM19:30

Workshop make & take lippenbalsem en lotionbar

We zijn zo bezig met een gezonde lifestyle maar staan er niet bij stil dat heel veel verzorgingsproducten ongezond zijn. Onze huid is ons grootste orgaan, alles wat wij smeren komt in ons lichaam terecht. Je hebt vast recentelijk in het nieuws de verontrustende feiten gehoord over lippenbalsem.
Ik wil jou op een laagdrempelige manier laten zien hoe jij je eigen verzorgingsproducten super easy zelf kan maken en die passen bij jouw gezonde lifestyle, dus zonder al die "troep".

In deze workshop gaan wij lippenbalsems en lotionbars maken. Met heerlijke natuurlijke biologische pure ingrediënten.

Kosten zijn € 22,50 en als je bij de workshop "maak je eigen dagcrème" bent geweest dan krijg je € 2,50 korting.

Graag aanmelden via e-mail om zeker te zijn van jouw plekje. (Bij minimaal 4 aanmeldingen gaat de workshop door).

View Event →
Maak je eigen dagcreme make & take workshop
Jul
19
7:30 PM19:30

Maak je eigen dagcreme make & take workshop


Zou jij ook graag jouw eigen dag crème willen maken zonder kunstmatige en synthetische stoffen. En wil je dat de crème ook echt iets voor je huid doet, kom dan naar de workshop "maak je eigen dag crème" bij Green Central.

Naast een gezonde leefstijl met voeding en voldoende beweging, is een gezonde huidverzorging ook iets wat je makkelijk aan je dagelijkse routine kunt toevoegen.

In deze workshop leg ik alles uit over de ingrediënten die wij gaan verwerken in een heerlijke dag crème, waaronder de etherische oliën van doTERRA. Ik vertel over een aantal van deze pure biologische therapeutische oliën die heel goed tot zijn recht komen in huidverzorging.

De kosten zijn € 19,50 en je gaat naar huis met een pot heerlijke crème en kennis om de volgende keer jouw eigen dag crème te maken.

Graag aanmelden via e-mail om zeker te zijn van jouw plekje. (Bij minimaal 4 aanmeldingen gaat de workshop door).

View Event →
DIY maak je eigen zonnebrand creme
Jun
28
7:30 PM19:30

DIY maak je eigen zonnebrand creme

De zon is gezond voor ons, het helpt ons lichaam vitamine D aan te maken maar teveel zon is schadelijk voor onze huid. Een goede bescherming is dus erg belangrijk, zeker als je langere tijd in de zon doorbrengt.

Er is veel te lezen tegenwoordig over de eventuele gevaren van zonnebrandmiddelen die in de winkels te koop zijn. Ze zouden kankerverwekkend kunnen zijn en niet erg gezond. Er is veel over te lezen op internet ook wat deze zonnebrand cremes doen met het milieu.

Graag geef ik informatie over de voor en nadelen van zonnen, do's & don't en gaan we zelf aan de slag om een pot zonnebrand creme maken.

De kosten zijn € 25,00 per persoon en er kunnen maximaal 6 deelnemers meedoen. Heb jij eerder een workshop bij mij gevolgd dan krijg je € 2,50 korting.

Meld je aan bij het evenement en stuur mij een pb voor de bevestiging.

Minder weergeven

View Event →