Natuurlijke verzorging
DeeCares
AdobeStock_144237321.jpeg

Natuurlijke huidverzorging

AdobeStock_144237321.jpeg

Wij zijn ons steeds bewuster van de keuzes die wij maken over voeding, beweging en het milieu, maar hoe zit het met onze huidverzorging? Wat weten we hier nu eigenlijk écht over? Wist jij bijvoorbeeld dat er in verzorgingsproducten microplastics verwerkt kunnen zitten? DeeCares geeft in diverse workshops inzicht op het belang van goede huidverzorging voor je totale gezondheid. De huid is immers jouw grootste orgaan en verdient dan ook de grootst mogelijke aandacht.

Alles wat je op je huid smeert, komt in je lichaam terecht. Dus ook schadelijke stoffen, die helaas nog in veel producten verwerkt zijn. Maar wat als je nou zelf kunt bepalen hoe jij je huid wenst te verzorgen? Door zelf je crèmes en lotions te maken, beslis jij welke met welke ingrediënten jouw lichaam in aanraking komt. Maar er zijn nog veel meer voordelen. Naast dat je weet wat je smeert en de inhoud van jouw producten zelf bepaalt, is het zelf maken ook nog eens vele malen goedkoper dan “store bought” producten. Je hergebruikt de glazen potten waarin jouw verzorgingsproducten in zitten en, niet geheel onbelangrijk, zo help je Moeder Natuur ook een extra handje.

Bij DeeCares kun je verschillende workshops volgen voor het maken van jouw eigen huidverzorging op basis van etherische oliën en natuurlijke, pure biologische ingrediënten. De workshops worden gegeven in het atelier van Green Central of op verzoek op locatie! Ik heb onder meer ervaring met kinderworkshops en vrijgezellenfeestjes.